Actueel

>> Landelijk contract met gemeenten
Te midden van alle hectiek, spanning en onzekerheid rondom de overgang van de financiering van de zorg voor jeugd naar de gemeenten heeft Basic Trust met de VNG (Vereniging Nederlandse Gemeenten) één raamcontract kunnen afsluiten voor alle gemeenten!
Lees meer...

>> 3-daagse basistraining Basic Trustmethode voor hulpverleners en gedragsdeskundigen
Op 3 en 17 maart en 14 april 2015 vindt de eerstkomende basistraining Basic Trustmethode plaats in Amersfoort, op een sfeervolle locatie.
Accreditaties:
- Deelname levert 6,4 registerpunten op voor registratie in het Kwaliteitsregister Jeugd (voorheen BAMw).
- Deelname (met aanvullende literatuuropdracht) levert 18 registerpunten (9 diagnostiek + 9 behandeling) op voor het (her)registratietraject NIP Kinder- en Jeugdpsycholoog (K&J) en het NVO (her)registratietraject Orthopedagoog-Generalist (OG).

Lees meer...

>> Diverse vacatures Basic Trust
Lees meer...


>> Basic Trust Basics
Bent u al geabonneerd op onze gratis nieuwsbrief met ieder kwartaal weer boeiende artikelen voor zowel opvoeders als professionals? U kunt zich nu aanmelden.

>> Basic Trust, Expertisecentrum Hechting en Basisvertrouwen
Onze activiteiten zijn inmiddels zodanig uitgebreid dat wij ons met recht een ‘Expertisecentrum hechting en basisvertrouwen’ mogen noemen. Ons centrum biedt ondersteuning aan zeer diverse doelgroepen in het ontwikkelen van basisvertrouwen/hechting.
In iedere regio zijn de specialisten (orthopedagogen of (GZ-)psychologen)  van basic trust werkzaam.
En op grote schaal bieden we voorlichting, lezingen, trainingen en opleidingen over de basic trustmethode en basisvertrouwen/hechting.

naar boven