Actueel

>> Erkenning Basic Trust door gemeenten
Van de Vereniging Nederlandse Gemeenten ontvingen wij bericht dat basic trust door de gemeenten erkend is als landelijk specialisme.
Lees meer...

>> 3-daagse basistraining Basic Trustmethode voor hulpverleners en gedragsdeskundigen
Op 23 september, 7 oktober en 4 november 2014 vindt de eerstkomende basistraining Basic Trustmethode plaats in Amersfoort, op een sfeervolle locatie. (De training die start op 11 maart is reeds volgeboekt)
Accreditaties:
- Deelname levert 6,4 registerpunten op voor het opleidingstraject voor in BAMmw geregistreerde maatschappelijk werkers, jeugdzorgwerkers en sociaal agogen.
- Accreditatie-aanvraag voor
Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP en NVO Orthopedagoog-Generalist gezamenlijk is nog in behandeling.
Lees meer...

>> Diverse vacatures Basic Trust
Lees meer...


>> Basic Trust Basics
Bent u al geabonneerd op onze gratis nieuwsbrief met ieder kwartaal weer boeiende artikelen voor zowel opvoeders als professionals? U kunt zich nu aanmelden.

>> Basic Trust, Expertisecentrum Hechting en Basisvertrouwen
Onze activiteiten zijn inmiddels zodanig uitgebreid dat wij ons met recht een ‘Expertisecentrum hechting en basisvertrouwen’ mogen noemen. Ons centrum biedt ondersteuning aan zeer diverse doelgroepen in het ontwikkelen van basisvertrouwen/hechting.
In iedere regio zijn de specialisten (orthopedagogen of (GZ-)psychologen)  van basic trust werkzaam.
En op grote schaal bieden we voorlichting, lezingen, trainingen en opleidingen over de basic trustmethode en basisvertrouwen/hechting.

naar boven