Actueel

>> (in verband met uitbreiding) 3 vacatures Basic Trust
Lees meer...


>> Richtlijn Problematische Gehechtheid
Recent is verschenen de Richtlijn Problematische Gehechtheid. Dit is één van de eerste van de nog te schrijven richtlijnen voor professionals. Hechtingsproblematiek blijkt daarmee inmiddels, binnen een relatief kort tijdsbestek, zeer serieus genomen te worden. Als pioniers in deze (gestart in 1994) doet ons dat veel genoegen.
De richtlijn is een zeer overzichtelijk geheel geworden. Lees verder...

>> 'Alert op adoptie(kinderen)' - Adoptiehandreiking
Speciaal voor beroepskrachten die met geadopteerde kinderen te maken kunnen krijgen is nu een handreiking samengesteld, getiteld  ‘Alert op adoptie(kinderen)’. Aan de handreiking werkten de voornaamste betrokkenen in het adoptieveld mee, waaronder ook basic trust.
De handreiking is speciaal samengesteld voor onder meer leerkrachten, huisartsen, jeugdartsen en jeugdhulpverleners. Lees meer...

>> Landelijk contract met gemeenten
Te midden van alle hectiek, spanning en onzekerheid rondom de overgang van de financiering van de zorg voor jeugd naar de gemeenten heeft basic trust met de VNG (Vereniging Nederlandse Gemeenten) één raamcontract kunnen afsluiten voor alle gemeenten!
Lees meer...

>> 3-daagse basistraining Basic Trustmethode voor hulpverleners en gedragsdeskundigen
Op 23 september, 7 oktober en 4 november 2015 vindt de eerstkomende basistraining basic trustmethode plaats in Amersfoort, op een sfeervolle locatie.
Accreditaties:
- Deelname levert 6,4 registerpunten op voor registratie in het Kwaliteitsregister Jeugd (voorheen BAMw).
- Deelname (met aanvullende literatuuropdracht) levert 18 registerpunten (9 diagnostiek + 9 behandeling) op voor het (her)registratietraject NIP Kinder- en Jeugdpsycholoog (K&J) en het NVO (her)registratietraject Orthopedagoog-Generalist (OG).

Lees meer...

>> Basic Trust Basics
Bent u al geabonneerd op onze gratis nieuwsbrief met ieder kwartaal weer boeiende artikelen voor zowel opvoeders als professionals? U kunt zich nu aanmelden.

naar boven