locatie Woerden

Adres:
Vijzelmolenlaan 6
Postcode/Plaats:
3447 GX Woerden
Telefoonnummer:
06 12 87 76 37

IJda Willemsen
GZ-psycholoog, Kinder- en jeugdpsycholoog NIP, Kindermindfulnesstrainer (methode Eline Snel)
Ingeschreven in het BIG-register voor gz-psychologen onder nummer: 19055317925
IJda is bereikbaar per mail of via 06 12 87 76 37. Mail mij veilig via Zivver.
IJda werkt op dinsdag, donderdag en vrijdag. Op maandagochtend is zij telefonisch bereikbaar.


*** Ook mogelijkheden tot online behandelen ***


Bij Basic Trust Willemsen wordt o.a. gewerkt met de Basic Trustmethode, bewegingstherapie (gebaseerd op Sherborne en Theraplay), EMDR, Write Junior, cognitieve gedragstherapie en mindfulness. Ook biedt Basic Trust Willemsen de mogelijkheid tot psychodiagnostisch onderzoek.

Neemt u contact op met IJda Willemsen voor beleid m.b.t. het corona-virus.  


De wachttijd en mogelijkheid tot aanmelden is onder meer afhankelijk van de hulpvraag. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de praktijk. 
 
Basic Trust Willemsen heeft een contract afgesloten met regio Utrecht-West, Lekstroom, Utrecht Zuid-Oost, Midden-Holland en Eemland.
Er is geen contract met de gemeente Utrecht (waaronder ook de woonplaatsen Vleuten, de Meern of Haarzuilens). Indien u wilt aanmelden en de zorg vergoed wilt krijgen, overlegt u dan met het desbetreffende wijkteam van uw gemeente om toestemming hiervoor te vragen. 

  
Terug

De ouder aan het woord

"Een persoonlijke, positieve benadering. Er werd echt naar ons geluisterd en naar de situatie van Yin en ons gekeken, de adviezen waren passend en goed toe te passen. We merkten heel snel verbetering"