voor ouders

Basic Trust Culemborg

Adres:
Westersingel 9
Postcode/Plaats:
4101ZG Culemborg
Telefoonnummer:
06 51 67 46 37
Rita Kobussen
GZ-psycholoog/orthopedagoog
Ingeschreven in het BIG register van GZ-psychologen onder nummer: 39049724725

Mail mij veilig via Zivver
Afspraken
Afspraken zijn mogelijk van dinsdag t/m vrijdag

Wachttijd
Ik neem geen nieuwe cliŽnten meer aan, omdat ik per 1 juli 2023 met pensioen ga en mijn praktijk aan het afbouwen ben. Mijn collega's IJda Willems van de vestiging in Woerden en Yvonne van der Aa van de vestiging in Boxmeer zullen voorlopig een deel van mijn werkzaamheden overnemen en nieuwe cliŽnten uit mijn regio aannemen, voor zover ze daar ruimte voor hebben.

Dit betekent dat cliŽnten uit de regio Woerden contact op kunnen nemen met mijn collega IJda Willems, Basic Trust vestiging Woerden
CliŽnten uit Centraal Gelderland en Rivierenland kunnen contact opnemen met Yvonne van der Aa. Zij is op vrijdagen werkzaam op locatie Culemborg en de overige dagen in Boxmeer.
Specialisatie
Naast de Basic Trust methode ben ik gespecialiseerd in verliesverwerking en traumabehandeling, onder andere met behulp van EMDR en Write Junior. Ook bied ik Sherborne-Samenspel en Theraplay, zodat ouders en kind samen positieve ervaringen kunnen opdoen in het contact met elkaar en het kind alsnog op een bij de leeftijd passende manier kan inhalen wat het eerder tekort is gekomen of nieuwe ervaringen kan opdoen. De eigen kracht en mogelijkheden van ouders en kind staan centraal.
Contracten
Ik heb contracten met de regio's Rivierenland, Lekstroom en Centraal Gelderland.

Ik beschik over een goedgekeurd kwaliteitsstatuut GGZ dat op verzoek is in te zien. Daarnaast zijn alle behandelaren BIG- of SKJ geregistreerd. Dit betekent dat zij zich houden aan de beroepscode voor pedagogen en onderwijskundigen en moeten voldoen aan richtlijnen voor bijscholing, intervisie en supervisie.

Terug

De ouder aan het woord

"Een persoonlijke, positieve benadering. Er werd echt naar ons geluisterd en naar de situatie van Yin en ons gekeken, de adviezen waren goed toe te passen. We merkten heel snel verbetering"