psychotherapeut of klinisch psycholoog Voorschoten

31 mei 2022
Voor een zelfstandige Basic Trust vestiging in Voorschoten
Psychotherapeut gezocht die zelfstandig gevestigd wil zijn,
binnen een inspirerende en groeiende praktijk

Basic Trust is een landelijke organisatie van specialisten in behandeling van hechting en trauma en het ontwikkelen van basisvertrouwen ofwel een veilige gehechtheid. Kijk voor meer informatie op www.basictrust.com.
Basic Trust Voorschoten is een groeiende praktijk en heeft een ruim aanbod van evidence-based behandelvormen. Wij hebben de ambitie ons aanbod continue te verbeteren naar huidige kennis en richtlijnen. Uitbreiding met lichaamsgericht aanbod is ťťn van onze pijlers.

Ben je psychotherapeut of klinisch psycholoog?
Ben je enthousiast over het idee om deel te nemen aan ons Basic Trust team in Voorschoten en samen met ons de expertise in hechting en trauma te versterken in de regio Zuid-Holland (west)?Wat ga je doen binnen deze functie?
Je start een zelfstandige hulpverleningspraktijk van minimaal vier dagdelen, met specialisatie hechting en trauma. Je werkt intensief samen met de twee collega's in Voorschoten en bent bereid om binnen de S-GGZ de regiebehandelaar te zijn in casuÔstiek.
Je behandelt kinderen, jongeren en hun gezinnen als er sprake is van emotionele of gedragsproblematiek in combinatie met (een vermoeden van) hechtingsproblematiek. Je geeft daarbij zowel gezinsbehandeling als individuele therapie en werkt nauw samen met je collega's.
Ook zijn er mogelijkheden om een rol te spelen in kennisoverdracht, via presentaties, publicaties en opleidingen.


Naar wie zijn we op zoek?
 • Je bent BIG geregistreerd psychotherapeut of klinisch psycholoog
 • Je hebt ervaring in de jeugdhulpverlening en het werken met gezinnen
 • Je hebt affiniteit met cliŽnten met hechtingsproblematiek en trauma
 • Je bent bereid om je de Basic Trustmethode eigen te maken door het volgen van de 3-daagse training en het volgen van een individueel opleidingstraject binnen Basic Trust
 • Je wilt een hulpverleningspraktijk voeren onder de naam van de licentieorganisatie Basic Trust (als 'licentiehouder') en wilt daarvoor een vergoeding betalen
 • Je hebt een actieve, onderzoekende, flexibele en transparante houding waarbij je kunt blijven reflecteren op eigen handelen
 • Je bent een teamspeler, die ook goed zelfstandig kan functioneren
 • Naast het zelfstandig werken in casuÔstiek kun je ook als regiebehandelaar werken en deelnemen in MDO's
Wij bieden:
 • Een stimulerend, inspirerend en ondersteunend werkverband en in Voorschoten twee enthousiaste collega's om mee samen te werken.
 • PR-activiteiten worden door Basic Trust B.V. verzorgd, waaronder het verzorgen van drukwerk, briefpapier, website, stand en advertenties.
 • Ruimte voor eigen inbreng (methodieken, werkwijze e.d.). Zolang het past binnen onze visie kun je je eigen kleur geven aan je manier van werken.
Hoe je kunt reageren:
Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met
Martie van der Reijden (0681705347, martie.vanderreijden@basictrust.com) en
Evelien van den Kerkhof (06-18903971, evelien.van.den.kerkhof@basictrust.com)

Al enthousiast? Je brief en CV ontvangen we graag via de mail.
Terug

professional aan het woord

"Toen Basic Trust ook bij de behandeling betrokken raakte, leverde dat veel op. De interventies leken heel simpel maar waren blijkbaar toch nodig om verder te komen."